massage praktijk

STEVE LOMAS

In de jaren 80 begon ik als sportmasseur bij de Royal Air Force. Onderweg naar nu heb ik mij verdiept in talloze massagetechnieken. Vanuit een oprechte belangstelling voor mensen. Vanuit de gedachte dat iedere vraag of klacht vraagt om een eigen benadering. En, minstens zo belangrijk, vanuit een behoefte om mijn massagecursussen een wetenschappelijke basis te geven.

OVER MIJ

Steve lomas
YOU ARE NOW ENTERING A STRESS FREE ZONE

De een vindt een massage prettig om even te kunnen ontspannen of juist zichzelf weer op te laden. De ander omdat een paar vastzittende spieren in de weg zitten.

Tot welke groep je ook behoort, wat je in ieder geval zult herkennen is de behoefte aan respectvolle aandacht, zonder zweverig gedoe. Aan deskundigheid. En aan een massage die je hoofd misschien even in de wolken brengt, maar je voeten veilig op de grond houdt. Het antwoord: Lomassage.