MEDISCH PEDICURE

VOETEN.CARE

Vanuit een grote algemene belangstelling voor het menselijk lichaam als geheel, ben ik me gaan specialiseren op de voet. De voet is letterlijk en figuurlijk de basis van een gezond lichaam terwijl het tegelijkertijd niet de aandacht krijgt die het verdient. Opgesloten in schoen gedurende de winters en op slecht schoeisel, bijvoorbeeld teenslippers in de zomer, hebben onze voeten veel te leiden. Juist daarom wil ik mensen helpen met diagnose, genezing, verzorging en advies. Eenmaal bij mij in de stoel kunnen mensen erop vertrouwen dat hun voeten in goede handen zijn en dat deze de aandacht en verzorging krijgen die ze verdienen als dragers van ons lichaam.

OVER ONS

Voeten.Care
DANS MET JE HART...

en je voeten zullen volgen.

De identiteit van het Koetshuys draait om verbinding met jezelf en met anderen. Dit sluit naadloos aan met mijn overtuiging dat mensen waardering zullen vinden voor de juiste voetverzorging en wat dit kan betekenen voor hun algemeen welzijn.

Of het nu gaat over genezing van klachten of over een uitgebreide wellness of voetreflex behandeling, de gezonde voet zal een heilzame invloed hebben op lichaam en geest. Het is deze verbinding welke ik tot stand wil brengen en het Koetshuys is daarvoor de ideale plek.