Amersfoort

Locatie huren?

Heb je altijd al gedroomd van een eigen ruimte in het bruisende hart van Amersfoort? Dan is Het Koetshuys de perfecte plek voor jouw onderneming.

Gelegen in een prachtig 18e-eeuws pand biedt Het Koetshuys een unieke kans om jouw bedrijf te vestigen in een historische en inspirerende omgeving. Onze ruimte is niet zomaar een plek om te huren, het is een thuisbasis voor creatieve geesten, gepassioneerde ondernemers en professionals die streven naar succes en welzijn.

Met een scala aan voorzieningen en een sfeer die uitnodigt tot samenwerking en groei, is Het Koetshuys meer dan alleen een locatie – het is een gemeenschap van gelijkgestemden die elkaar ondersteunen en versterken. Of je nu een praktijk wilt starten, workshops wilt organiseren of een kantoorruimte zoekt, bij Het Koetshuys vind je de ruimte en de mogelijkheden om jouw dromen waar te maken.

Bovendien profiteer je van onze centrale ligging in het hart van Amersfoort, met uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid voor jouw klanten en relaties.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Het Koetshuys jouw onderneming naar nieuwe hoogten kan tillen.

Benieuwd geworden? Neem gerust contact op!

contact


  Bekijk de andere ondernemingen.

  Natuurlijk Mooi​

  Dr. Hauschka huidverzorgingspraktijk

  HIP

  Klassieke homeopaat

  Steve Lomas

  Massage praktijk

  Margot Bevalt

  Bevallingsworkshops

  Stapin Fit

  Coaching & training

  INKTV!S Tattoeage

  Tattoo studio

  Yoga centrum Amersfoort

  Yoga centrum

  De Noodzaak counseling

  Counselor en coach

  Voeten Care

  Medisch Pedicure 

  De Lage drempel

  Simone de Spa

  Louel

  Louël de Jong / Zenta

  Greenrivers

  ADVISERING EN ONTWERP

  Herliefd

  EFT Relatietherapeut & trainer