Charlotte Labee

Brain Balance Expert

Jaarprogramma 2020

Update je brein

Het meest optimale uit jezelf halen start met je brein in te zetten op de juiste manier. Om te kunnen zorgen dat je creatief, gelukkig, gezond, sterk, flexibel, ontspannen en gefocust boven aan de top staat en je jouw doelen hebt bereikt is er wel wat voor nodig.  De Mont Blanc beklimmen doe je ook niet zonder de juiste aandacht,  voorbereiding en training.

gallery-cover.jpg

HIER HET FILMPJE ACHTER

“Brain Balance is de sleutel voor meer geluk en gezondheid - Be kind to your mind”

Charlotte Labee

Over mij

Brain Balance Expert

Ik sta midden in het leven en probeert er het maximale uit te halen. Ik beleefde pieken en dalen, succes en tegenvallers. Ik heb een eigen aanpak en model ontwikkeld waarmee ik mensen help en stimuleer om direct resultaat te ervaren. Ik geef op een toegankelijke en enthousiaste wijze lezingen en trainingen en gebruik daarbij de theorie ter ondersteuning van mijn praktijkervaring.

Let’s create wonders together

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of
spring which I enjoy with my whole heart.

Nieuwsbrief