Charlotte Labee

Update je brein

Het meest optimale uit jezelf halen start met je brein in te zetten op de juiste manier. Om te kunnen zorgen dat je creatief, gelukkig, gezond, sterk, flexibel, ontspannen en gefocust boven aan de top staat en je jouw doelen hebt bereikt is er wel wat voor nodig.  De Mont Blanc beklimmen doe je ook niet zonder de juiste aandacht,  voorbereiding en training.

Meer Brain Balance

Ik sta midden in het leven en probeert er het maximale uit te halen. Ik beleefde pieken en dalen, succes en tegenvallers. Ik heb een eigen aanpak en model ontwikkeld waarmee ik mensen help en stimuleer om direct resultaat te ervaren. Ik geef op een toegankelijke en enthousiaste wijze lezingen en trainingen en gebruik daarbij de theorie ter ondersteuning van mijn praktijkervaring.

Eerst volgend traingsmoment

Oktober | Met mijn jaarprogramma doorlopen we 6 stappen. In de eerste 3 stappen staat kennis vergaren voorop, vanuit daar gaan we herprogrammeren/veranderen en starten we als het ware de klim naar de top. Wanneer we alle stappen samen hebben doorlopen, zal je ervaren hoe het voelt om de top van je brein te bereiken en hoe je deze in kunt zetten om zo je doelen daadwerkelijk te realiseren.

gallery-cover.jpg

“Brain Balance is de sleutel voor meer geluk en gezondheid”

Charlotte Labee